Általános Szerződési Feltételek


Szolgáltató adatai:

Superker Elektro Centrum Kft. mint Szolgáltató
Székhely: 8000 Székesfehérvár, Széchenyi út 90-92.
Vevőszolgálatunk címe: 8000 Székesfehérvár, Széchenyi út 90-92.
Cégjegyzékszám: 07-09-005223
A cég statisztikai számjele: 11457183-4719-113-07
Adószám: 11457183-2-07
Számlaszám: 11600006-00000000-41570483
Telefonszám: 36 (22) 333-033
Központi e-mail cím: superker@superker.hu
Web: www.superker.hu
A szerződés nyelve: magyar


Küldetésünk

Webáruházunk célja, hogy Ön akár munkahelyéről, akár otthonról kényelmesen intézhesse / tervezhesse otthonának. Ne kelljen órákat töltenie áruházak látogatásával.

Hivatásunknak érezzük, hogy a felmerülő kérdésekre szakszerű és pontos választ adjunk, hiszen egy szaktanáccsal akár spórolhat is.

Vásárlási feltételek (ÁSZF)

A rendelés elküldésével Ön vagy cége kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi és a vételárat  illetve az esetleges szállítási, utánvételi díjakat az átvételkor a szerződött csomagszállítónknak (DPD), vagy banki előutalással, vagy személyes átvételkor készpénzben (utánvét) kiegyenlíti. A weboldalon megjelenő árak bruttó árak. Egy darab termékre vonatkoznak, a szállítási költséget nem tartalmazzák.

Általános tudnivalók

A szerződés feltételeinek elfogadása az internetes áruház-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A regisztrációs lap kitöltése és rögzítése a feltételek elfogadásának minősül. A megrendelés akkor jön létre, amikor a vásárló a megrendelést végső formájában jóváhagyja. 

A www.superker.hu fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a regisztráció adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse. 

Az interneten feltüntetett termék szállítására a www.superker.hu nem kötelezhető! Az esetlegesen felmerülő adminisztrációs hibákért a www.superker.hu felelősséget nem vállal! 

A létrejött szerződés írásbeli szerződésnek minősül, a szerződéskötés nyelve kizárólagosan magyar.

Árinformáció

Áraink magyar forintban értendőek.

Webáruházunkban alkalmazott árak bruttó fogyasztói árak, azaz tartalmazzák az ÁFA-t, egy azaz egy darab termékre vonatkozik, és nem tartalmazza a kiszállítási díjat. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az oldalon lévő esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. Hiba esetén, egyeztetést kezdeményezünk, szükség esetén töröljük a rendelést.

Megrendelés

Interneten történő megrendelés után, az www.superker.hu visszaigazolást küld Ön számára.

A megrendelés távollevők közötti szerződésnek minősül. 

A megrendelésre vonatkozó feltételek továbbá a weboldalon feltüntetett árak, leírások, műszaki adatok azok csak és kizárólag a tájékoztatást, a termék minél szélesebb körű megismeréséül szolgálnak. A www.superker.hu oldalon történő vásárlás esetén elsősorban azt feltételezzük, hogy vevőnk az általa kiválasztott terméket már ismeri és az interneten keresztül történő megrendelés esetén az általa kiválasztott termék megrendelésével időt, pénzt és fáradtságot óhajt megtakarítani.

Szállítás

A várható szállítási idő 3-5 nap. Amennyiben a várható szállítási időpont meghaladja az 5 napot, a termék megrendelésének beérkezése után telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk Önt erről. Ha a későbbi szállítási határidő nem felel meg Önnek, a megrendelését módosíthatjuk vagy törölhetjük.

Szállítási költségek, házhoz szállítás

A szállítás történhet futárszolgálattal vagy a Superker Elektro Centrum Kft saját gépjárművével. 


0 – 20 000 Ft-ig - 1800Ft
20 000 Ft felett - ingyenes

Valamint Székesfehérvár területén belül ingyenes. 

Fizetéssel kapcsolatos tudnivalók

Csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítási költség azonban Önt terheli. Ennek összege a választott szállítási mód és a rendelés helyének függvényében változik.

- Utánvét: Ön az áru átvétele után a szállítónak fizeti ki az áru ellenértékét.
- Átutalás: Csak az áru átvétele előtt lehetséges, ebben az esetben előkészítő számlát küldünk Önnek emailen, ami alapján át tudja utalni az összeget. Amint megérkezett az összeg a számlánkra, kiszállítjuk a megrendelt árut.

Áruátvétel

Kérjük, az áru átvételekor a szállítmányozó jelenlétében győződjön meg a csomagolás sértetlenségéről! 

Amennyiben a csomagolást sérültnek vagy nyomódottnak ítéli, bontsa fel a csomagot és ellenőrizze az áru épségét! Sérülés esetén vetessen fel jegyzőkönyvet a szállítmányozóval! A sérült termékek cseréjét a lehető legrövidebb határidővel díjmentesen megoldjuk! Sérülés esetén legyenek szívesek azt legkésőbb a kiszállítást követő munkanapon jelezni. A termék visszaküldésének esetleges díja mindig a Vevőt terheli!

Elállási jog

Amennyiben a Megrendelő meggondolja, élhet a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendeletben részletesen rögzített, Elállási/Felmondási jogával, amennyiben a termék és csomagolása sértetlen. 

- Megrendelés feladását követő 24 órán belül: Megrendelés feladását követő 24 órán belül Megrendelő indoklás nélkül elállhat Megrendelésétől. A megrendelés törlésére vonatkozó kérést kizárólag írásban tudunk elfogadni! Lemondó levelet a superker@superker.hu e-mail címre lehet küldeni megrendeléstől számított 24 órán belül.
- Áru átvételét követő 14 napon belül: Megrendelő vásárlásától az áru átvételét követő 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat. Ha a termék sérülésmentes, bontatlan, eredeti csomagolásában 14 naptári napon belül visszaszállításra kerül, a termék vásárláskori vételárát 30 napon belül visszafizetjük. 

Ha a visszajuttatott áru csomagolása sérült, bontott, az árut vélhetően már kibontották, cégünk fenntartja magának a jogot, hogy az áru visszavásárlását megtagadja.

Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatos ügyintézés csak a termék visszajuttatása után kezdhető meg. Az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatosan felmerült költségeket minden esetben a megrendelő viseli (kiszállítási díj, utánvételi díj, banki tranzakciós díj, árubiztosítás díja, csomagolási költség, stb.), egyéb költség ezen felül nem terheli.

Ha a visszajuttatott áru csomagolása sérült, bontott, az árut vélhetően már kibontották, a termék hiányos, vagy megrongálódott, cégünk fenntartja magának a jogot, hogy az áru visszavásárlását megtagadja.

Tulajdonjog fenntartás

A SUPERKER ELEKTRO CENTRUM az általa értékesített termékekkel minden esetben a következőképpen jár el.

Az áru csak a számla kiegyenlítése után kerül a vevő tulajdonába. Az áru az eladó tulajdonjogának fenntartásával de a kárveszélyviselés átszállásával kerül a vevő birtokába( PTK.368§)A vételár kiegyenlítése előtt a vevő az árut kizárólag bizományosként értékesítheti az eladó tulajdonjogának fenntartásával, készfizető kezesség mellett (PTK507§274)

Garancia

Az SUPERKER ELEKTRO CENTRUM KFT által forgalmazott termékekre a törvényben előírtgaranciát vállalunk. Ha a gyártó hosszabb garanciális időt határoz meg akkor az a mérvadó. Kérjük, hogy az áru átvételekor győződjön meg a csomag sértetlenségéről. Sérült csomagot ne vegyen át. Amennyiben a megrendelt árucikk hibás, vagy három napon belül meghibásodik azt a lehetőség szerint leghamarabb kicseréljük, vagy az árát visszatérítjük. A hibás termék visszajuttatása telephelyünkre a vevő feladata és a szállítás költsége is a vevőt terheli. 

Szakszerűtlen szerelésből adódó hibák javítására nem vagyunk kötelezhetőek.

A garancia érvényesítéséhez szükséges a termék hiánytalan megléte, és a vásárlást igazoló számla vagy nyugta.

A garancia csak a számla bemutatásával és eredeti dobozban, hiánytalanul, tartozékokkal együtt visszaküldött termékre érvényesíthető! 

A termék visszaszállítatása a Vásárló kötelezettsége. A minőségi reklamációk tekintetében vállalt pénz visszafizetési kötelezettség alól mentesülnek a vásárláshoz kapcsolódó plusz szolgáltatások (pl. kiszállítási díj, készpénzkezelési díj, postaköltség, banki tranzakciós díj, áru biztosítási díj).

A javított vagy cseretermék szállítási díja minden esetben az Eladót, a hibás termék visszajuttatásának költsége azonban a Vásárlót terheli. 

2014. szeptember 15-étől a 151/2003 (IX. 22.) számú kormányrendeletben felsorolt termékcsoportba tartozó termékekre kiterjed a kötelező jótállás, amennyiben eladási áruk meghaladja a bruttó 10 000 forintot.

A reklamációs ügyek intézésére kizárólag írásban a kovacs.laszlo@superker.hu címen.

 

Kosár

A kosár üres.