Hírek

Cikkeink:

LED-es fényforrások
Halogén izzók
OVAL LED PRO!
Karácsonyi ötletgyár! - Russell Hobbs, és Remington termékeink
Oklevél - 2014-ben legnagyobb forgalomnövekedés
Osram - T5 és T8 csövek
Kisfilmek a LEDVANCE világából - OSRAM T5 és T8 LED csövek

Nézzék meg a T5 és T8 csövekről készült kisfilmeinket:Ráadás:
OSRAM teljesen üveg reflektor fényforrások a halogén után szabadon…
Oklevél a WAGO-tólKarácsonyi ötletgyár!

Russell Hobbs, és Remington termékeink

Egy kis információ a Remington-ról:

remington

A Remington széles nemzetközi háttérrel és több mint hetven éves szakmai múlttal rendelkezik. Pontosság és megbízhatóság - megbízható termékek, melyekre az innovatív megoldások és a kiváló minőség a jellemző. Alapítás éve: 1937.
Üzletünkben kapható Remington termékek: LINK


A Russell Hobbs-ról:

Russell Hobbs

A Russell Hobbs több mint 50 éve alkalmazza fáradhatatlan leleményességét és kreativitását a csúcsminőségű háztartási eszközök fejlesztésében. A Russell Hobbs széles termékpalettát kínál: vízforralót, kenyérpirítót, kávéfőzőt, különböző kisgépeket a sütés-főzéshez és az étel elkészítéséhez. Világunk tökéletesítése apró lépésekkel kezdődik: az olyan naponta használt dolgokkal, mint a kávéfőző vagy a kenyérpirító. Ezek a készülékek formájukkal, tökéletes működésükkel akkor is örömet kell, hogy okozzanak, ha már több százszor használtuk őket. Így ismerjük fel a valós értéküket. A Russell Hobbs Angliában piacvezető, és szignifikáns szerepet tölt be a nyugat-európai piacokon is. Alapítás éve: 1952.
Üzletünkben kapható Russell Hobbs termékek: LINK


Szeretnénk néhány ajándékötlettel szolgálni a karácsony közeledtével:

Remington S6500 Sleek And Curl Hajsimító

Remington S6500 Sleek And Curl Hajsimító

Simít és göndörít: az S6500 Remington Sleek and Curl göndörítő hajvasaló lapjainak külső felületei lekerekítettek és barázdáltak. A feltekert haj a hasítékokba szorosan beilleszkedik, és a megfelelő mozdulatok segítségével göndör fürtöket hozhatunk létre.

 • 6 különböző stílus 1 készülékkel
 • A DVD-n hasznos hajformázási tippek találhatók.
 • Újgenerációs kerámia hajvasaló lapok: 2x jobban csúszik a hajban, 3x kopásállóbb
 • Digitális hőmérséklet beállítás LCD kijelzővel: 150°C - 230°C
 • Hőmérsékletszabályozó biztonsági funkció: meggátolja, hogy a hajvasaló hőmérséklete használat közben véletlenül elállítódjon.
 • Turbo Boost funkció: azonnali legmagasabb hőfok eléréséhez
 • 15 másodperces, gyors felmelegedés
 • Extra hosszú 110 mm hosszúságú, rugalmas lapok a különböző hajtípusokhoz.
 • Biztonsági retesz
 • Automatikus feszültségilleszkedés
 • Automatikus kikapcsoláa 1 óra után
 • Csuklópántos vezeték
 • Hőálló táska
 • Körbeforgó vezeték

A Remington göndörítő hajvasalójához egy DVD-t adunk, amin hasznos hajformázási tanácsokat és tippeket találunk. A DVD-n lépésről - lépésre bemutatjuk, hogy miképpen lehet ezzel a Remington hajvasalóval göndöríteni. A legváltozatosabb stílusú frizurákat hozhatjuk létre vele: legyen szó göndör, loknis, vagy tökéletesen sima frizuráról.
A webáruházunkban itt vásárolható meg: LINK


Remington BHT2000 testszőrzet nyíró

Remington BHT2000

A Remington BHT2000 testszőrzet nyírót zuhany alatt is használhatod, és a tisztítása is könnyű: használat után a csap alá tartva öblítsük le folyó vízzel a fejeket!

 • Titán bevonatú vágóél
 • Önélező mechanizmus
 • Mosható, zuhany alatt is használható
 • Cserélhető borotva fej (dupla szita)
 • Levehető vezetőfésű
 • Precíziós zoom hosszúságbeállító technika
 • 5 hosszúság-beállítás a vezetőfésűvel: (3, 5, 7, 8, 12 mm)
 • 40 perc vezeték nélküli használat
 • Töltés jelző LED
 • Akkumulátoros működés

A Remington BHT 2000 testszőrzetnyíró 5 éve legkeresettebb, legsikeresebb testszőrzetnyíró modellünk.
A webáruházunkban itt vásárolható meg: LINK


Russel Hobbs Desire Botmixer készlet 3 az 1-ben 18980-56

A forma és a funkció csodálatos keveréke, a három az egyben rendszer kombinálja a mixelést, a habverést és az aprítást, és a kétsebességű beállítás lehetőség könnyíti a feldolgozást. A készülék matt fekete stílusú, amelyet tüzes kivitelű vörös betétek egészítenek ki.

 • Stílusos, modern botmixer, a fekete és vörös színek izgalmas kombinációjával
 • 2 változtatható sebességfokozat
 • Leválasztható rozsdamentes acél keverőláb
 • Rozsdamentes acél vágóél
 • 0,7 literes kehely
 • 0,5 literes aprító kehely
 • Ballon alakú habverő
 • 400 W

A webáruházunkban itt vásárolható meg: LINKOVAL LED PRO!

Hajólámpa újragondolva

Hamarosan OVAL LED PRO! - hajólámpa újragondolva - szabadalom által védett termék. Ismerje meg már most!

oval_led_pro

Élettartam 50 000 h (L70B50) ta=25C
Energia osztály A, A
Maximum Luminous flux 450lm
Teljesítmény 4W
Védettség IP44
Mechanikai védelem IK10
Védelmi osztály II
Áramellátás 230V/50Hz
CRI index >80
Színhőmérséklet 3000K/4000K
Anyag PP / PC


oval_led_pro


Halogén izzók

C energiaosztályú halogén izzók / tökéletesített izzólámpák

A hálózati feszültségre hagyományos tervezett halogén izzók nem felelnek meg a háztartási világítástechnikai eszközökkel szemben támasztott új energiahatékonysági követelményeknek (a kisfeszültségű izzók viszont igen). Azonban az alternatív termékek már kereskedelmi forgalomban kaphatók, és a fogyasztók a xenon gázzal töltött halogén izzók két típusa közül választhatnak.

Körte formájú C energiaosztályú tökéletesített izzólámpa (be-/kikapcsolva)A xenon gázzal töltött halogén izzók – ugyanakkora fényerőnél – körülbelül 20-25 %-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a legjobb hagyományos izzólámpák. Két fajtájuk létezik:
 1. Eltekintve a xenon gáz töltettől, az új generációs halogén izzók foglalata és méretei megegyeznek a hagyományos halogén izzókéval. Ezért ezeket csak speciális halogénfoglalattal rendelkező világítótestekben lehet használni. Ezek a halogén izzók 2016 után is megmaradnak a kereskedelmi forgalomban azon világítótestek számára, amelyeknek ilyen típusú halogénfoglalatuk van.
  C energiaosztályú lineáris halogén izzó és C energiaosztályú halogénkapszula
 2. A halogén technológiával gyártott tökéletesített izzólámpáknál a továbbfejlesztett halogénkapszulát hagyományos foglalattal ellátott izzószálas villanykörtét formázó üvegburába helyezik. Így egy az egyben cserélhetők a hagyományos izzólámpákkal. 2016 után a C energiaosztályú tökéletesített izzólámpákat B vagy A energiaosztályúvá fejlesztik tovább.

Gyertya formájú C energiaosztályú tökéletesített izzólámpa (be-/kikapcsolva)


Mindkét típus fényének minősége megegyezik a hagyományos izzólámpákéval, de normál használat mellett (2 év) élettartamuk legalább kétszer olyan hosszú. Ezek a lámpák teljesen kompatibilisek a meglévő lámpatestek méreteivel és bármilyen szabályozóval fényszabályozhatók.(Forrás: C energiaosztályú halogén)

LEDES FÉNYFORRÁSOK

A LED előnyei

A LEDről sok féleképpen beszélhetünk. Említhetjük, mint innováció, hiszen rengeteg alternatív megoldást kínál az élet különböző területein az ipartól a hétköznapjainkig. Az egyik kedvenc meghatározásunk azonban egy videóhoz kötődik, ahol is egy amerikai ember egyszerűen azt mondta. A 21. századra megszületett a világításunk. Erre, elsőre mindenki nyilván mosolyog egyet, hiszen már nagyapáink is használták az izzókat. Az úri ember azonban véleményünk szerint helyesen azt mondja, az egy kis fűtőtest volt, ami első sorban hőt termelt és csak a mellékterméke volt neki a fény. Gondoljunk csak bele. Ki az, aki mondjuk öt perc világítás után kezébe fogott volna egy hagyományos izzót? A számok magukért beszélnek, nem is beszélve a színhőmérsékleti lehetőségekről. A LEDnek elsődleges funkciója a fény leadása és pont fordítva a LED esetében a hő a melléktermék, nem pedig a fény. BDK-LED

Pár igen fontos előny a 21 sz. világításáról, a LEDről:

 1. Energiatakarékos működés:
 2. Egyes alkalmazások esetében akár 90% feletti is lehet az energia-megtakarítás, pl. a spotok esetében.

 3. Nagy fényhasznosítás:
 4. a hagyományos izzó az energia nagy részét nem világításra, hanem melegítésre „használja”, így fényhasznosításuk alacsony, 8-14 lm/W, a LED izzóé 80-100 lm/W, de az igazán modern LEDek már a 100lm/W értéket is meghaladják.

 5. Alacsony hőtermelés:
 6. a LED működése közben nem sugároz hőt Ez számtalan esetben egy olyan megoldás, amit eddig tökéletesen nem tudtak megoldani. Jól alkalmazható olyan helyeken (pl.: Ipar ahol eddig a nagy hő miatt nem tudtak megoldást találni) Megoldást jelenthet múzeumokban, vitrinekben stb.

 7. Hosszú élettartam:
 8. LEDes fényforrások - típusától függően - 40.000-50.000 óráig világítanak. Az elődeik wolframszálas izzók, halogének, energiatakarékos kompakt csövek ennek csak töredékét tudták.

 9. Nem vibrál:
 10. ellentétben az energiatakarékos fényforrásokkal a LED nem vibrál, nem ingerli az ember szemét, hanem folyamatosan adja le a fényét.

 11. Könnyen irányítható fénynyaláb:
 12. LED esetében a fénye lencsékkel megfelelően irányítható, ezért jelentősen kevesebb fényáram elegendő lehet ugyanolyan fényérzet eléréséhez

 13. Végtelen színválaszték:
 14. A LEDel mára megoldható lett a színek keverése. Ezzel párhuzamosan akár egy izzóval, egy foglalattal több színárnyalat is előállítható. Szemléletes példán keresztül. Egy szórakozó helyen az RGB színekkel akár automatikusan lehet játszani, a hangulatot fokozni. Egy másik példával. A LED erőségét szabályozva például kellemes mellékvilágítás egy sárgásabb fény, alacsony fényleadással, ellenben egy középfehér mondjuk 4500 K izzó teljes intenzitással nagy valószínűleg egy háziasszonynak megkönnyíti az életét vasalás közben.

 15. Azonnal kapcsolódik:
 16. A LED azonnal, kapcsolás után az üzemi fényt produkálja.

 17. A sok ki/bekapcsolás nem okoz élettartam rövidülést:

 18. Törpefeszültségről üzemeltethető:
 19. A gyerekek környezetében is bátran használható a 12 V-os törpefeszültségről üzemeltetett LED

 20. Fényspektruma keskeny:
 21. a LED által kibocsájtott fény spektruma keskeny, nem tartozik bele sem az UV sem az infravörös tartományba, így nem károsítja a tárgyak anyagát, az áruk színét; a múzeumokban, a kirakatokban ideális megoldást jelent.

 22. Nem tartalmaz gázokat, higanyt:
 23. a nagynyomású fémhalogén lámpák és fénycsövek működésének alapvető összetevője a halogén gáz, a LEDek működéséhez nincs szükség semmilyen gázra.


  Nézze meg aktuális LED izzó akciónkat!
  Tovább a hírlevélre!

Kosár

A kosár üres.